Împreună
pentru
un viitor
fără dependențe
Formări și Instruiri în Adicții
Ne adresăm părinților, profesorilor, psihologilor, medicilor școlari, asistenților sociali și altor specialiști. Prin seminarii, workshop-uri și formări în adicții împărtășim expertiza noastră acumulată pe parcursul a 15 ani, în prevenirea și recuperarea din dependență a adolescenților și tinerilor.
Formare profesională continuă în adicții
Formare de bază în adicții
Curs acreditat de Colegiul Psihologilor din România cu 32 de credite. Acesta se desfășoară pe parcursul a 40 de ore (32 de ore de curs și 8 ore de pregătire individuală) și caută să ofere acele baze teoretice care au cea mai mare aplicabilitate practică și să pună accent pe lecțiile învățate din experiența clinică a lucrului cu persoane afectate de adicții. Cursul se adresează profesioniștilor / viitorilor profesioniști (psihologi, psihoterapeuți, medici psihiatri, asistenți sociali, consilieri în adicții) care doresc să se echipeze pentru a lucra cu persoane care suferă de adicții.
Formare de bază în adicții – ediția a X-a
Formare de bază în adicții – ediția a X-a, curs acreditat de Colegiul Psihologilor din Româniacu 32 credite. Cursul se desfășoară pe
Formare de bază în Interviul Motivațional
Acest curs, acreditat de Colegiul Psihologilor din România cu 20 de credite, pune bazele teoretice ale Interviului Motivațional într-un mod clar și coerent și este presărat cu numeroase exerciții practice și interactive. Interviul motivațional se desfășoară pe parcursul a 20 de ore și este mai mult decât un set de tehnici, deși propune multe instrumente concrete. El este un mod de a fi cu clientul, un stil colaborativ de conversație care întărește motivația și angajamentul propriu al persoanei de a se schimba. Cursul se adresează profesioniștilor / viitorilor profesioniști (psihologi, psihoterapeuți, medici, asistenți sociali, consilieri în adicții, specialiștilor în resurse umane).
Formări de scurtă durată - specialiști
01
Despre droguri - pentru specialiști care lucrează cu adolescenți vulnerabili
02
Despre consumul de droguri la elevi - prevenire și intervenție timpurie
03
Comunicare nu confruntare - dialogul despre droguri între specialist și adolescent
04
Riscul tehnologiei digitale la copii și adolescenți - ce pot face eu ca profesor?
Formări de scurtă durată - părinți
01
Despre droguri - ce trebuie să știu ca părinte?
02
Riscurile tehnologiei digitale - ce trebuie să știu ca părinte?
03
Despre jocurile video - ce trebuie să știu ca părinte?
04
Despre alcool - ce trebuie să știu ca părinte?
Esti interesat?
Dacă ești interesat să participi sau să facilitezi organizarea unuia dintre evenimentele noastre de formare, contactează-ne pentru detalii.