Sponsorizează

Contribuie la protejarea sănătăţii copiilor şi tinerilor faţă de pericolul consumului de droguri, alcool sau tutun!

”M-a impresionat că la un moment dat a spus: “Nu am nevoie de nimic, doar să știu că ești prietena mea, că eu voi fi tot timpul lângă tine.”
Am luat cartea să citim, dar nu am mai apucat. M-a emoționat. Când ne-am întors acasă, am condus-o, se întoarce către mine și zice: “Te iubesc foarte mult și nimeni nu ne va despărți vreodată, și mi-a dat un pupic pe obraz”. Mi-au dat lacrimile. E cea mai frumoasă declarație pe care am primit-o. I-am spus că și eu o iubesc foarte mult.”

Fragment din Raportul de activitate al unei mentore

Sponsorizări

pentru firme


Cine poate sponsoriza?

Orice agent economic care are profit poate alege ca o parte din impozitul pe profit datorat statului să fie direcţionat către un ONG.

Cât de mare este suma care poate fi dedusă?

20% din impozitul pe profit datorat Statului, în limita a 3‰ din cifra de afaceri a firmei.

Care este baza legală?

Extras din codul fiscal – Cap.III, Art.31:
(4) Contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor legii privind sponsorizarea şi legii bibliotecilor, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiţii: a) sunt în limita a 3 la mie din cifra de afaceri; b) nu depăşesc mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Ce trebuie să faceţi?

Procedura de sponsorizare este foarte simplă. Totul se rezumă la încheierea unui contract de sponsorizare între firmă şi Asociaţia Preventis, în baza căruia banii pot fi deduşi din impozitul pe profit. După virarea banilor, puteţi primi un raport legat de felul în care s-au folosit aceşti bani şi cu ce rezultate.

Descarcă și completează contractul de sponsorizare aici.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!