Resurse gratuite

Tehnologia digitală

Este tehnologia digitală o problemă pentru tine? Fă-ți testul și află mai multe.


Ascultare empatică

Cât de bine știi să asculți? Fă-ți testul și află mai multe.


Broșura despre dependență

Despre sevraj, recădere, codependență, influența stilurilor parentale, depresie și mânie.


Broșuri pentru părinți


Pliant - 101 tineri îți spun motivul pentru care NU consumă droguri

aceste motive sunt reale și aparțin elevilor clujeni participanți la campaniile antidrog organizate de Asociația Preventis


Infocarduri

Supradoza de adevar despre:


Alcool

Card educativ despre consumul de alcool, conținând informații științifice scrise pe un ton adolescentin. Pe verso cardul prezintă 4 lucruri bine de știut care NU apar scrise pe etichetele băuturilor alcoolice.

Ecstasy

Card educativ despre consumul de ecstasy, conținând informații științifice scrise pe un ton adolescentin. Pe verso cardul prezintă 4 motive pentru care extasy ≠ extaz.

Tutun

Card educativ despre fumat, conținând informații științifice scrise pe un ton adolescentin. Pe verso cardul prezintă 4 mituri răspândite despre fumat și fumători, începând cu celebrul „Bunicul meu a fumat la greu toată viața și a trăit 90 de ani”.

Etnobotanice

Card educativ despre consumul de etnobotanice, conținând informații științifice scrise pe un ton adolescentin. Pe verso cardul prezintă 4 mituri răspândite despre consumul drogurilor „legale” și adevărul despre ele.

Inhalanți

Card educativ despre consumul de inhalanți, conținând informații științifice scrise pe un ton adolescentin. Pe verso cardul prezintă ce sunt inhalanții, de ce unii îi consumă și ce îi face să aparțină categoriei droguri.

Jocuri de noroc

Card educativ despre jocurile de noroc, cu informații științifice scrise pe un ton adolescentin. Pe verso cardul prezintă 3 adevăruri despre jocurile de noroc si un mic test să vezi dacă ar trebui să te îngrijorezi.

Marijuana

Card educativ despre consumul de marijuana, conținând informații științifice scrise pe un ton adolescentin. Pe verso cardul prezintă 5 mituri răspândite despre consumul de „iarbă” și adevărul despre ele.

Medicamente

Card educativ despre consumul de medicamente, conținând informații științifice scrise pe un ton adolescentin. Pe verso cardul prezintă 4 lucruri care trebuie știute despre medicamentele prescrise cu rețetă.

Steroizi

Card educativ despre consumul de steroizi, conținând informații științifice scrise pe un ton adolescentin. Pe verso cardul prezintă ce sunt steroizii și implicațiile lor asupra celor ce le consumă, atât în sportul de performanță cât și în sala de fitness.

Energizante

Card educativ despre energizante, conținând informații științifice scrise pe un ton adolescentin. Pe verso cardul prezintă cele 4 ingrediente cu risc din băuturile energizante despre care poate că nu ai știut până acuma.

Amfetamine

Card educativ despre consumul de amfetamine, conținând informații științifice. Pe verso cardul prezintă informații despre amfetamine și explică faptul că adrenalina pe care o dau acestea vine la pachet cu un cost.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!