Ziua Internațională Antidrog – 26 Iunie 2018

Ziua Internațională Antidrog – 26 Iunie 2018

Pentru Ziua Internațională antidrog din acest an, Preventis a pregătit campania “Go UP, not High”, campanie marcată ca de fiecare dată, printr-un  eveniment în centrul Clujului.

Anul acesta am fost tot pe Bvd. Eroilor unde, de-a lungul întregii zile de 26 iunie, trecătorii au fost invitați să realizeze diferite modele de avioane din hârtie colorată care să le poarte visurile. Împreună, ne-am reamintit unde vrem să ajungem în viață, care ne sunt obiectivele și dorințele și am evaluat apoi care sunt factorii care ne-ar putea împiedica să realizăm ce ne-am propus, sau ne-ar devia traseul.

La Preventis ne dorim ca toți copiii, adolescenții și tinerii să-și atingă potențialul maxim în acești ani de formare, așa că am gândit acest eveniment ca o campanie de conștientizare a comunității clujene privind modul în care drogurile ne pot devia traiectoria, ducându-ne pe un drum greșit față de unde ne-am dori să ajungem.

Pe lângă această activitate plină de culoare, părinții și cei interesați au putut lua fie o ”supradoză de adevăr” cu informații despre diferite tipuri de dependență, fie alte materiale utile.

Ne-am bucurat de o mulțime de visuri scrise pe hârtie colorată, însoțite de promisiuni ale tinerilor care au ales să-și însușească sloganul “Go UP, not HIGH!”

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!