Activitati

ConnecTeen la Pata Rât

Vara asta am decis să facem ceva special cu adolescenții din proiectul de mentorat Connect 1-la-1.

Timp de cateva săptămâni ne-am întâlnit cu echipa ConnecTeen și am stabilit împreună cum putem să ajutăm și noi la rândul nostru alți copii aflați în nevoie.

După mai multe dezbateri am decis să ne implicăm la Pata Rât. Știam că nevoile sunt multe, dar noi am decis să ducem “Dragoste la pachet”, adică 1000 de sandwich-uri pregătite cu drag de tinerii din ConnecTeen, pentru copilașii de acolo.

Bineînțeles, pentru a putea face acest lucru aveam nevoie și de bani. Am tot dezbătut și am decis că putem contribui toți să strângem banii de care avem nevoie. Dar cum?

Am confecționat împreună semne de carte și alte obiecte decorative handmade pe care le-am vândut apoi în cadrul unui târg caritabil.

Târgul a fost un succes și ne-am bucurat de talentul și spiritul de convingere al tinerilor din ConnecTeen care au reusit să vândă aproape toate produsele.

Am fost mândri de hărnicia tinerilor noștri și de bucuria cu care au pregătit și au dăruit “Dragoste la pachet” copiilor frumoși întâlniți la Pata Rât.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!