Activitati

Connect with people, not with drugs

In 26 iunie 2019, de Ziua Internațională Antidrog am sărbătorit împreună cu comunitatea clujeană conectarea și deschiderea înspre relații.

Am ales ca anul acesta să marcăm această zi, conștientizând împreună valoarea conectării interumane, în defavoarea “conectării” cu substanțe sau comportamente ce produc dependență. Conectarea cu substanțe adictive ne deconectează de persoanele semnificative din viața noastră, iar relațiile neîmplinitoare ne fac vulnerabili spre dependență.

Astfel, Ziua Internațională Antidrog din acest an a devenit un prilej de sărbătorire şi consolidare a relațiilor interumane sănătoase, cu rol protectiv faţă de adicții.

Am ales să facem acest lucru invitând trecătorii să aleagă și să noteze pe o plăcuță din lemn ce pot dărui ei într-o relație și ce așteaptă să primească în relațiile cu cei dragi. Am unit apoi toate aceste plăcuțe și am construit Poarta Conectării.

Un alt punct de interes pentru clujeni a fost standul “NUMA’ ZIC” unde toți cei interesați au beneficiat de informații care să răspundă întrebărilor lor. Tot aici, părinții adolescenților au găsit materiale despre emoțiile specific acestei vârste.

Campania “Connect with people, not with drugs” ne-a adus mai aproape unii de alții, iar împreună cu trecătorii de pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca am construit poarta, ca un simbol al conexiunii și deschiderii dintre oameni. O poartă construită din valori și calități pe care le prețuim, o cale sănătoasă spre deschidere și spre relații împlinitoare.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!