Înscrie un copil

Ca părinte sau reprezentant al unui copil, îți dorești să-i oferi copilului posibilitatea de a-și dezvolta potențialul. Copilul nu întotdeauna recunoaște potențialul pe care îl are; prin relația de prietenie și încredere cu un mentor responsabil și disponibil, potențialul începe să se dezvolte.

Cu ajutorul tău, programul de mentorat poate să creeze spațiul și oportunitatea pentru dezvoltarea unei relații de prietenie și atașament între un copil și un mentor care să îi aducă multe beneficii. Pentru a continua să îl ajuți pe copil să se dezvolte, înscrie-l în program chiar acum.

Informează-te

Alfă mai multe despre programul de mentorat și despre beneficiile pe care le va aduce implicarea
în program.

Informează-te

Înscrie un copil

Completează formularul online pentru a înscrie un copil în programul de mentorat. După ce vom primi înscrierea ta, te vom contacta.

Înscrie un copil

Parcurge cursul pentru Prevenirea abuzului copiilor

Siguranța copilului este prioritatea noastră principală. Urmează cursul online pentru a afla cum poți să îi asiguri cât mai bine siguranța copilului tău.

Începe acum

Participă la o întâlnire de cunoaștere

Vei fi contactat telefonic pentru a stabili o întâlnire de cunoaștere la domiciliul tău. Vom completa câteva documente și vom discuta pentru a determina dacă acest program este potrivit pentru copilul tău.

Așteaptă un mentor

Deoarece ne dorim să găsim cel mai potrivit mentor pentru copilul tău, procesul de selecție poate să dureze, în unele cazuri chiar mai mult de 6 luni.
Când vom găsi un mentor potrivit, te vom contacta pentru a decide împreună dacă este într-adevăr potrivit.

Cunoaște mentorul

Vom stabili o întâlnire pentru a cunoaște mentorul. Ne vom prezenta fiecare pentru a ne cunoaște mai bine. Vom discuta despre reguli și responsabilități care conduc înspre o relație împlinitoare. Vom semna un contract de relaționare și veți schimba date de contact.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!