Materiale de prevenire

Materiale de prevenire


Credem în potențialul de creștere și dezvoltare al adolescenților și tinerilor și știm că drogurile pot devia traiectoria acestora de la atingerea obiectivelor de dezvoltare și împlinire personală.

Din dorința de a-i ajuta pe adolescenți în parcursul lor și de a ajunge la cât mai mulți dintre aceștia am dezvoltat o varietate de materiale pentru prevenirea dependențelor la adolescenți:

  • Planeta amețită - Să vorbim despre alcool. Set de materiale destinate adolescenților din clasele V-VIII pentru prevenirea consumului de alcool.
  • Cele două fețe opuse - Să vorbim despre droguri. Set de materiale destinate adolescenților din clasele V-VIII pentru prevenirea consumului de droguri.
  • P.R.O.M.I.T - Să vorbim despre dependență. Set de materiale destinate adolescenților din clasele VIII-XII pentru prevenirea dependenței.
  • Go Up not high - Să vorbim despre marijuana. Set de materiale destinate adolescenților din clasele VIII-XII pentru prevenirea consumului de marijuana.

Aceste materiale vizează adolescenții aflați în clasele V-XII, aceștia fiind considerați la risc pentru debutul în consumul de substanțe. Acestea sunt gândite specific pe categorii de vârstă astfel că fiecare pachet de materiale abordează o temă conform provocărilor cu care adolescenții/elevii se confruntă la vârsta respectivă.

Aceste materiale sunt gratuite iar persoana care solicită materialele pentru a susține o activitate la oră poate beneficia de supervizarea noastră.

Pentru a avea acces la aceste materiale pentru a susține o activitate, creează-ți un cont mai jos:

Pași pentru a accesa materialele:


  Dacă aveți nevoie de sprijinul nostru sau de mai multe informații ne puteți scrie la adresa de email prevenire@preventis.ro

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!