Am cunoscut-o pe Georgiana în centrul terapeutic al Asociației Mâna Deschisă din Câmpina. Reușise să câștige lupta cu dependența de droguri în care a fost prinsă vreo 6-7 ani. Cei care au cunoscut-o înainte, spuneau că acum este o cu totul altă persoană.Acum lucra alături de personalul centrului pentru a ajuta alte fete să scape de droguri și să își refacă viața. Din când în când își lua chitara și pleca ba în parc, ba în vizită la dezintoxicare. Spera să insufle speranță altor persoane dependente de droguri. Speranța că viața nu trebuie să se sfârșească așa pentru ei. Că există căi de ieșire. Nu ușoare, nu rapide…dar posibile!

Apoi a început să ni se alăture în campaniile de prevenire în școli. Credea și ea că “a preveni este mai bine decât a trata”. Povestea vieții ei, cu suișuri și coborâșuri dramatice, îi atingea puternic pe adolescenți. Aceasta nu mai era o lecție “din cărți” – era viață reală.

Acum Georgiana și-a împlinit un vis. Sutele de pagini autobiografice așternute pe perioada recuperării ei, au văzut lumina tiparului. Cartea “Goana după iluzii” este adictivă – îți trebuie multă voință să o lași din mână. Este sufocant de sinceră, deopotrivă inspirațională și educativă.

V-o recomadăm cu căldură! Iar dacă știți pe cineva care se luptă cu dependența de droguri, nu ezitați să i-o faceți cadou. Nu știm niciodată de unde se naște speranța! Cartea poate fi achiziționtă și de la sediul Preventis.