3.5%

Pe tine nu te costă nimic, dar pentru un copil e un mare câștig!

Alege să te implici și să redirecționezi cei 3,5% din impozitul pe salariul tău către Asociația Preventis!

Cum poți face lucrul acesta?


Este ușor și simplu … cât ai număra până la 3 …

  • Completează formularul atașat mai jos iar mai apoi apasă butonul de Generare Formular (acest va deschide un PDF cu toate datele tale completate)
  • Tipărește formularul și nu uita să îl SEMNEZI
  • Mergi cu formularul la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) de care aparții cu domiciliul sau trimite-l prin poștă

*Vezi lista aici cu toate sediile ANAF
*Formularul poate fi depus pana in data de 25 mai 2024
*Dacă preferi, poți să vii sau să ne trimiți formularul la sediu nostru din Cluj-Napoca, Strada Rene Descartes nr 6 iar mai departe ne vom ocupa noi de el. Pentru mai multe detalii, contactează-ne la numărul de telefon: +40 364 805114.
Dacă dorești să semnezi formularul online, îl poți completa aici 

De ce să redirectionezi cei 3,5%?


  • Pentru că astfel faci un BINE și
  • Pentru că  NU TE COSTĂ NIMIC!
  • Acești 3,5% sunt o parte din impozitul tău pe venit care a mers  deja la stat în anul 2023, astfel că dacă nu alegi unde redirecționezi acești bani, ei vor rămâne la Bugetul de Stat.

Prin urmare, ORICE persoană fizică SALARIATĂ poate completa formularul 230 redirecționând astfel cei 3,5% către o cauză caritabilă. Persoanele fizice cu venituri extra salariale pot redirecționa prin completarea Declarației unice în Spațiul Privat Virtual la secțiunea I.6 cu următoarele date:

Asociația PREVENTIS
Cod fiscal: 17896437
Cont bancar: RO61 RNCB 0106 0265 8430 0001

Unde vor merge banii tăi?


Banii tăi vor merge spre copiii și tinerii din principalele proiecte de prevenire ale Asociației PREVENTIS: Mentorat Connect 1-la-1 și Campaniile de Prevenire Școlară.

Prin susținerea Preventis, susții de fapt viitorul unor tineri și copii prin promovarea sănătății lor și a unei vieți libere de orice dependență.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!