Formări și instruiri în adicții

Formări și Instruiri în Adicții


Ne adresăm părinților, profesorilor, psihologilor, medicilor școlari, asistenților sociali sau altor specialiști.

Prin seminarii, workshop-uri și formări în adicții împărtășim expertiza noastră acumulată pe parcursul a 15 ani, în prevenirea și recuperarea din dependență a adolescenților și tinerilor.

Printre părinți au devenit deja cunoscute seminariile noastre: “Părinții, adolescenții și drogurile”, “Cum să vorbesc cu copilul meu despre droguri” sau “Tehnologia digitală în mâinile copiilor – între beneficii și riscuri”.

Pentru specialiști interesați de intervenția în cazul persoanelor afectate de o dependență, oferim o Formare de bază în adicții, respectiv formare in Interviul motivațional.

Dacă ești interesat să participi la unul dintre evenimentele noastre de formare, contactează-ne pentru detalii.

Formare de bază în adicții


Asociația Preventis are bucuria să vă invite să participați la Formarea de bază în adicții, curs acreditat de Colegiul Psihologilor din România cu 32 credite și susținut integral online pe platforma Zoom.us.

Pornim de la premisa că teoria o poate citi oricine. De aceea, cursul va căuta să ofere acele baze teoretice care au cea mai mare aplicabilitate practică și să pună accent pe lecțiile învățate din experiența clinică a lucrului cu persoane afectate de adicții.

Mai multe informații

Formare de bază în interviul motivațional


Seminarul de trei zile pe care vi-l propunem pune bazele teoretice ale Interviului Motivațional într-un mod clar și coerent și este presărat cu numeroase exerciții practice și interactive.

Mai multe informații

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!