Duminică, 20 iulie 2014, o parte dintre mentorii şi copiii din proiectul de mentorat CONNECT au ieșit la iarbă verde. Deşi mentoratul înseamnă întâi de toate activități „unu-la-unu”, din când în când „cei mici” și „cei mari” participă împreună la întâlniri de grup pentru a se cunoaşte mai bine şi, bineînţeles, pentru a se conecta prin voie bună.

Distracţia a început cu câteva jocuri de cunoaştere, pentru ca mai apoi să se formeze două echipe: „Vinetele” și „Gogoşarii”. Cele două echipe s-au întrecut în mai multe runde de ștafetă cum ar fi: săritul cu sacul, buretele cu apă, spaghetele buclucaşe sau bănuțul chior.

După o competiţie strânsă și multă voie bună, a venit momentul răcoririi cu pepeni mari, roşii şi zemoși, dar și cu sirop de mure aromat preparat de colega noastră, Viorelia. Apoi, băieţii voinici au adus lemne din pădure și au pregătit focul pentru prepararea desertului mult așteptat: marshmallow cu biscuiți.

După 4 ore de distracţie mai nimeni nu voia să plece acasă. Și toți am fost de acord că următoarea ieșire trebuie să urmeze cât mai curând!