Prevenire antidrog


În fiecare lună întâlnim sute de copii şi tineri prin campaniile de prevenire pe care le desfășurăm în şcoli.

Nu ținem prelegeri….

Ne folosim de jocuri, filmulețe, mărturii şi discuţii cu elevii pentru a le oferi informaţii şi pentru a dezvolta în ei abilitatea de a spune NU consumului de alcool sau droguri. Peste 2500 de elevi se întâlnesc cu echipele noastre în fiecare an. Vrem sa fim relevanți. Pentru asta, evaluăm în permanență ce impact au campaniile de prevenire și felul în care piața drogurilor se modifică, adaptând mereu felul în care ne adresăm elevilor.

Implică-te

Mentorat Connect


Investim anual în 45 de copii cu risc crescut de a consuma droguri şi alcool, prin mentorarea 1-la-1 a acestora timp de minim un an.

De regulă fiecare copil stă în programul de mentorat 3, 4 sau chiar 5 ani. Este un program preventiv mult mai aprofundat, pentru că vizează direct cauzele consumului de substanţe. Şi pentru că este foarte eficient, ne-am dori să putem include mai mulţi copii în program (100/an).

Mai multe despre Mentorat

Consiliere, terapie, grup de suport în adicții


Oferim ajutor tinerilor care consumă droguri sau se confruntă cu diverse dependenţe.

Asociația Preventis oferă un program ambulator de recuperare a adolescenților și tinerilor (12-30 ani) care fie consumă ocazional, experimental sau regulat substanțe (droguri, alcool, medicamente), fie practică un comportament adictiv (ex. jocuri de noroc, jocuri video). Citește mai mult…

Ai nevoie de ajutor?

Formări și Instruiri în Adicții


Ne adresăm părinților, profesorilor, psihologilor, medicilor școlari, asistenților sociali sau altor specialiști.

Prin sesiunile de instruire punem la dispoziția celor interesați cunoștințele noastre despre simptomele consumului de droguri la elevi şi despre factorii de protecţie şcolari şi individuali pe care specialiștii îi pot întări în interacţiunile lor unu la unu cu copiii.

Oferim anual diferite tipuri de programe pentru părinţi în vederea creşterii ataşamentului sănătos cu copii şi a prevenirii problemelor legate de consum.

Dacă vrei să organizezi o instruire în domeniul adicților pentru un grup de minim 15 oameni interesați

Contactează-ne

Preventis în 2018

Date interesante despre noi


4082

copii și adolescenți

la care s-a făcut prevenire

187

ședinte

de consiliere

în adicții

1046

adulți instruiți

antidrog

934

donatori prin

Debit Direct

957

întâlniri dintre

mentori și copii

3963

ore

Connect

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!