Prevenire antidrog


În fiecare lună întâlnim sute de copii şi tineri prin campaniile de prevenire a dependențelor din școli, tabere, biserici sau diverse centre.

Nu ținem prelegeri…

Ne folosim de jocuri, filmulețe, mărturii și dezbateri pentru a oferi adolescenților informații corecte și complete despre substanțele și comportamentele adictive, pentru a le dezvolta gândirea critică și pentru a le întări abilitatea de a lua decizii înțelepte. Peste 5000 de copii și tineri se întâlnesc față în față cu echipa noastră de prevenire în fiecare an.

Vrem să fim relevanți. Pentru asta, evaluăm continuu dinamica societății, felul în care se modifică piața drogurilor, precum și impactul campaniilor noastre preventive, adaptându-le mereu nevoilor tinerilor.

Implică-te

Mentorat Connect 1-la-1


Investim anual în 50 de copii cu risc crescut pentru a dezvolta comportamente dezadaptative, inclusiv consum de substanțe, prin mentorarea 1-la-1.

De regulă fiecare copil petrece 2, 3 sau chiar 4 ani în programul de mentorat. Este un program preventiv mult mai aprofundat, pentru că vizează dezvoltarea potențialului unui copil aflat într-o situație de vulnerabilitate.

Mai multe despre Mentorat

Consiliere, terapie, grup de suport în adicții


Oferim ajutor tinerilor care consumă droguri sau se confruntă cu diverse dependenţe.

Asociația Preventis oferă un program ambulator de recuperare a adolescenților și tinerilor (12-35 ani) care fie consumă ocazional, experimental sau regulat substanțe (droguri, alcool, medicamente), fie practică un comportament adictiv (ex. jocuri de noroc, jocuri video). Citește mai mult…

Ai nevoie de ajutor?

Formări și Instruiri în Adicții


Ne adresăm părinților, profesorilor, psihologilor, medicilor școlari, asistenților sociali sau altor specialiști.

Prin seminarii, workshop-uri și formări în adicții împărtășim expertiza noastră acumulată pe parcursul a 15 ani, în prevenirea și recuperarea din dependență a adolescenților și tinerilor.

Mai multe informații

Preventis în 2020

Date interesante despre noi


1927

copii și adolescenți

la care s-a făcut prevenire

271

ședinte

de consiliere

în adicții

1729

adulți instruiți

antidrog

771

donatori prin

Debit Direct

700

întâlniri dintre

mentori și copii

1656

ore

Connect

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!